- Training -

Individuele training op maat - Particulier

Momenteel bestaat het aanbod uit training op maat. We werken daarbij uiteraard vanuit het framework van GiC. Maar met daarbinnen volle aandacht voor jouw persoonlijke wensen en situatie.

Voordelen training op maat

 • Goede mix van training en persoonlijke begeleiding
 • Je hebt een sparringpartner en vertrouwensman
 • Gedegen framework en instrumentarium
 • Snel zicht op je hordes
 • Zicht krijgen op nieuwe mogelijkheden
 • Begeleiding in keuzes, doelen en plannen van aanpak

Individuele training op maat - ZZP

Voel je je soms meer Zelfstandige Zonder Perspectief dan ondernemer? Laten we dan samen eens kijken naar wat de hordes zijn. Want die zijn in principe hetzelfde als bij niet-ondernemers. Maar met het verschil dat ze zich bij jou (ook) zakelijk uiten.

Misschien is hetgeen je wilt niet helemaal helder? Je doelstellingen bijvoorbeeld, je businessmodel, je communicatie? Misschien kunnen je efficiency en effectiviteit beter?

De organisatie van de bedrijfsonderdelen, je planning, je workflow, je computer en softwaregebruik? Of misschien heb je moeite uit je comfort zone te komen?

GiC leent zich er bij uitstek voor je ondernemerschap onder de loep te nemen. En gestructureerd na te denken over jouw bedrijf. Juist omdat je 'werk' niet geïsoleerd bekijkt, maar in samenhang met de andere segmenten van je leven.

Training op maat - Groepje

Wil je eigenlijk wel met z'n tweeën, drieën of vieren aan het werk? En spelen bij iedereen ongeveer dezelfde zaken? Kom dan met een groepje. We bespreken dan met elkaar wat we gaan doen en zetten een gezamenlijk traject uit.

Het voordeel is dat je samen kunt brainstormen, overleggen en samenwerken. Een nadeel kan zijn dat er minder ruimte is voor specifiek individuele zaken.

Wat houdt je tegen?

Als je blijft doen wat je altijd doet, blijf je krijgen wat je altijd krijgt. Dus als je nou al langer vindt dat je meer uit je leven wilt halen, maar je komt er alleen niet uit… Wat houdt je dan nog tegen?

Tijd? De tijd die je investeert haal je er dubbel-en-dwars weer uit. Al was het maar doordat je leert de 'ruis' uit je leven te halen en efficiënter en effectiever te werk te gaan.

Geld? Je investeert in het beste denkbaar: jouzelf en de kwaliteit van je leven. Daarbij is er alle kans dat het zichzelf ruimschoots terugverdient. Wat denk je dat er gebeurt als je goed in je vel zit, beter functioneert en betere resultaten behaalt?

Nieuwsgierig?

Een oriënterend gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Daarmee kun je goed beoordelen of je met mij aan de slag wilt. Neem gewoon even contact op, dan maken we een afspraak. Maar ook als je vragen of opmerkingen hebt: schroom niet mij even te mailen.

Goed om van je te horen!

Trainingspakketten

Voor de trainingen op maat werk ik met pakketten van vijf of tien bijeenkomsten. Deze hebben doelbewust een beperking in geldigheidsduur, zodat een zekere frequentie van bijeenkomsten is gewaarborgd. Dat is zowel voor jouzelf als voor mij noodzakelijk voor een goede voortgang van de processen.

 • Je kiest zelf vooraf een trainingspakket.
 • Trainingspakket 10 heeft een ingebouwde korting van 15% en is verhoudingsgewijs wat langer geldig.
 • Een trainingspakket is niet overdraagbaar of deelbaar.

Trainingspakket Vijf

 • Vijf bijeenkomsten van 1,5 uur
 • Uitwerken van de intake
 • ​Uitwerken van bijeenkomsten
 • Opdrachten via email
 • Kennisoverdracht (via PDF's etc.)
 • Evaluatie

Geldig tot 3 maanden na datum aankoop

Particulier: €677,- incl. btw.

​Ondernemer: €677,- ex btw

Groepje (max 4): 2e/3e/4e pers. 50% korting

100% tevredenheidsgarantie​


Er is geen zomerstop, dus begin wanneer je wilt.

Trainingspakket Tien

 • Tien bijeenkomsten van 1,5 uur
 • Uitwerken van de intake
 • ​Uitwerken van bijeenkomsten
 • Opdrachten via email
 • Kennisoverdracht (via PDF's etc.)
 • Evaluatie

Geldig tot 7 maanden na datum aankoop

Particulier: €1.087,- incl. btw.

​Ondernemer: €1.087,- ex btw

Groepje (max 4): 2e/3e/4e pers. 50% korting

100% tevredenheidsgarantie​


Er is geen zomerstop, dus begin wanneer je wilt.

Los gesprek

Je kunt ook kiezen voor een of meerdere losse gesprekken van 1,5 uur. Je bepaalt waar je het over wilt hebben en mailt mij dat even tevoren door. Je maakt desgewenst zelf aantekeningen tijdens het gesprek. Bij losse gesprekken zijn de extra's van de trainingspakketten niet van toepassing.
Particulier: €120,- incl. btw.
Ondernemer: €120,- ex btw

Kosten aftrekken van de belasting
Ondernemers kunnen onder voorwaarden de kosten zakelijk opvoeren en de btw aftrekken. Particulieren kunnen onder voorwaarden de kosten van het belastbaar inkomen aftrekken. Een belangrijk criterium daarbij is dat het leertraject ertoe dient om je werkmatig te verbeteren. De voorwaarden zijn te vinden op de site van de belastingdienst, als 'studiekosten'.

Computer & software

Basics
• Voor GiC zijn het bezit van een computer en normale (eenvoudige) computervaardigheden noodzakelijk.
• Het maakt niet uit of je een Windows PC of een Apple Mac hebt.
• Voor gebruik bij bijeenkomsten kan een laptop handig zijn.
• Een goed gratis office-pakket voor Mac & Windows is LibreOffice.

Scrivener en Scapple
Een tekstprogramma als Word, waarin je in een bestand ook wat plaatjes kunt invoegen, volstaat. Twee programma's zijn echter bij uitstek geschikt voor GiC: Scrivener en Scapple (Windows & Mac). En je kunt beide een maand gratis uitproberen.

Scrivener
Scrivener is een veelzijdig programma dat je zeer van pas zal komen. Kort uitgelegd is het een tekstverwerker gericht op het maken van projecten.

Een Scrivener-bestand bestaat in zijn eenvoudigste vorm uit een verzameling mappen en tekstdocumenten (dus binnen het bestand). Maar vele andersoortige bestanden kunnen in het bestand worden opgenomen (PDF, spreadsheet, plaatjes, video, audio enz.).

De mappen en bestanden binnen het Scrivener-bestand kun je vervolgens naar eigen inzicht structureren. In combinatie met een heel scala aan handige functies vormt het een zeer krachtig en breed inzetbaar programma. Met de intro-video krijg je een goede eerste indruk.

Scapple
Scapple, van de makers van Scrivener, is een simpel mindmapping-programma. Dat echter door z'n afwijkende opzet op meer terreinen bruikbaar is dan andere mindmapping-software. Scapple werkt naadloos samen met Scrivener. Intro-video.

Contact

Afspraak maken?

Vragen?

Opmerkingen?

Neem even contact op.

Op de hoogte blijven?

The best way

to predict your future

is to create it.