GiC Assessment

Hoe staat het met jouw leven?

Wil je eens peilen hoe het er voor staat in jouw leven? Een totaalplaatje maken van alle segmenten van je bestaan? Wat er goed gaat en wat beter zou kunnen? Hoe het nu is en hoe je het zou willen hebben?

De uitgebreide vragenlijst van het GiC Assessment* is een uitstekend middel om jezelf scherper bewust te maken van de stand van zaken in je leven. En je maakt hiermee ook nader kennis met de belangrijkste onderdelen van het GiC-programma: het Kernsegmentenmodel en de vier Basiscompetenties.

Het GiC Assessment

Het GiC Assessment is gemaakt in een spreadsheet-bestand dat je kunt downloaden naar je eigen computer. Het is te openen met bijvoorbeeld Excel of de gratis office suite van LibreOffice.

Onder andere door middel van ingebouwde rekenfuncties, krijg je automatisch de gemiddelden per Kernsegment en per Basiscompetentie te zien. En wordt met verschillende kleuren op overzichtelijke wijze getoond in welke segmenten het goed gaat en waar het misschien beter kan. Ten slotte krijg je tevens diverse handvatten om zaken te optimaliseren.

Ingevuld. En dan?

Als je het GiC Assessment hebt ingevuld krijg je misschien zin in meer. Je bent dan van harte welkom bij een van de Intro-Workshops en/of trainingen.

Ik wil dat gratis
GiC Assessment wel

Vul het formulier hierboven in. Je ontvangt dan direct per email de download-link voor jouw GiC Assessment.
Je email-adres komt automatisch in het mailingbestand. Zodat je niks mist aan tips & tricks, inspiratie & inzicht en speciale aanbiedingen. De mailing stopzetten kan natuurlijk altijd. En je gegevens zijn uiteraard veilig.
* De Engelse term assessment betekent zoiets als beoordeling, taxatie. Een assessment wordt vaak gebruikt om een beeld te krijgen van je competenties en je functioneren als mens.
Deze website gebruikt cookies

Door op OK te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer over cookies in de privacyverklaring.