GiC Assessment

Hoe staat het met je leven?

Hoe staat het met je gezondheid? En met je sociale leven? Gaat het goed met je werk? Tevreden over waar en hoe je woont? Heb je een leuk spaarpotje? Voldoende leuke dingen in je leven? Kom je vooruit in je persoonlijke ontwikkeling?

Het GiC Assessment

Het GiC Assessment* is een uitstekend middel om jezelf scherper bewust te maken van de stand van zaken in je leven. En je maakt hiermee ook nader kennis met de belangrijkste onderdelen van het programma: het Kernsegmentenmodel en de vier Basisaspecten.

De uitgebreide vragenlijst bestrijkt alle segmenten van je leven, waardoor je een compleet beeld daarvan krijgt. Onder andere door middel van ingebouwde rekenfuncties, krijg je automatisch de gemiddelden per Kernsegment en per Basisaspect te zien. En wordt met verschillende kleuren op overzichtelijke wijze getoond in welke segmenten het goed gaat en waar het misschien beter kan. Ten slotte krijg je tevens diverse handvatten om zaken te optimaliseren.

Downloaden?

Het GiC Assessment is gemaakt in een spreadsheet-bestand dat je kunt downloaden naar je eigen computer. Het is te openen met bijvoorbeeld Excel of de uitstekende gratis office suite van LibreOffice.

* De Engelse term assessment betekent zoiets als beoordeling, taxatie. Een assessment wordt vaak gebruikt om een beeld te krijgen van je competenties en je functioneren als mens.

Ik download graag gratis
het GiC Assessment

Vul het formulier hierboven in. Je ontvangt dan direct per email de download-link voor jouw GiC Assessment.
Je email-adres komt automatisch in het mailingbestand. Zodat je niks mist aan tips & tricks, inspiratie & inzicht en speciale aanbiedingen. De mailing stopzetten kan natuurlijk altijd. En je gegevens zijn uiteraard veilig.

Deze website gebruikt cookies

Door op OK te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer over cookies in de privacyverklaring.